1 Followers
24 Following
jalkapallo2

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

New Holland jalkapallo pelipaidat paljastettiin

Halvat Hollanti 2016 Jalkapallo Pelipaidat yhdistys KNVB ja sponsori Nike julkisti uuden kodin ja poissa jalkapallon sarjoja Alankomaiden maajoukkueen maanantaina. Sarjat oranssi ja sininen "" kuvaavat perinteinen hollantilainen ?? arvoja kuten rohkeus, johtaminen ja uskollisuus "" mukaan KNVB.

Uusi koti paita on oranssi on tyylikäs sininen aksentti kauluksessa. Se on KNVB logo ja raidat sivuilla, myös sinisenä. "" Oranje "" on yksi yksi holkki ja sana "" Leeuwen "" (leijonia Englanti) välillä. "" Nederland "" on takana kaulus.

Housut ovat samassa värimaailman kuin paita - oranssi sininen raita sukat ovat sinisiä oranssi graafinen esitys vasikan, jossa korostetaan pelaajien nopeutta ja ketteryyttä, mukaan jalkapalloliiton ..

Maajoukkueen kuluvat uudet sarjat kvalifiointivaiheen kierrosta World Cup 2018 Venäjällä.Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Home pakki kuluu ensimmäisen kerran Ranskaa vastaan ​​perjantai 25 maaliskuu. Vierasjoukkue kit kuluu vastaan ​​Englannissa Wembley Stadium Lontoossa 29. maaliskuuta. "