1 Followers
24 Following
jalkapallo2

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

Lionel Messi sanoo palaa Argentiina maajoukkueen

Lionel Messi yllään Ostaa Argentiina 2016 pelipaidat on tulossa takaisin Argentiina maajoukkueen. Mukaan AFP, Messi on suostunut palauttamaan, koska "rakkaus", hän on maansa.

Viikonloppuna, Messi jutteli uusia Argentiinan johtaja Edgardo Bauza, joka oli Barcelonassa, kun joukkue pelasi Sampdoria on ennakkomyynti ottelussa. Näyttää siltä, ​​että convo meni hyvin.

Messi ilmoitti hän jättää maajoukkueen kesäkuun jälkeen Argentiina hävisi Copa America lopullinen Chileen, kolmas suora kesällä, jossa joukkue hävisi kupin lopullinen. Ja voimme ostaa Lasten Jalkapallo Paidat tukemaan sitä!

"Monet asiat meni läpi mielessäni yönä lopullisen ja annoin vakavasti ajatellut lopettamista, mutta rakkauteni maani ja tämä paita on liian suuri", hän sanoi perjantaina lausunnossaan vapauttaa hänen rahastoyhtiö, per AFP.

Bauza oli kertoi epäilemättä Messi palaisi, mutta sen palauttamista pian on vähän yllätys monille. Argentiina pelaa Uruguay ja Venezuela syyskuun alussa MM-karsinnoissa.