1 Followers
24 Following
jalkapallo2

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

Barcelona 30 miljoonaa ostaa Macy penkillä

Kesän jälkeen käänteitä, Barca lopulta valmiiksi siirtomarkkinoilla, hyökkääjä, joka on, Paco Valencia, kun taas samaan aikaan, entinen Barcelonan hyökkääjä teini Munir lähetettiin lainassa Valencia, Barcelona, ​​?? mutta käytetty 30 miljoonaa euroa Paco Bimunier varmasti sopivampi Barcelonan neljäs hyökkääjä sitä? Haluatko ostaa Barcelona 3 Paita 16/17 osoittaa rakkautesi jalkapallo?

Vaikka Barca, Alda - Turan ja Munir ovat joukkueen neljäs hyökkääjä, mutta Enrique silti haluavat ostaa hyökkääjä siirtomarkkinoilla, kuten MSN: n korvaavan, mutta sitten Nuoli Tuon, Bi Aituo Gameiro vielä lopullinen pass ja Barcelona. Barcelona lopullinen tarkastella kehon Paco Valencia klubipresidentti on ilmoittanut julkisesti, että: "Emme halua myydä Paco." Mutta lopulta Paco edelleen hänen 23 syntymäpäiväänsä 30 miljoonaa hinta liittyä Barcelona.

Paco liittyi Barcelona edellisessä muutamia pelejä, Munir suorituskyky on niin paljon Barcelona kannattajat ovat erittäin hyvin tyytyväisiä. Espanjan Super Cup, kaksi peliä Munir sijoitettiin kolme maalia, osoittaa hyvää kilpailukykyinen valtio. Viime kauden Kingin Cup, Munir oli sijoitettiin viisi maalia, ja tuli paras maalintekijä Copa del Rey. Mutta Enrique ei antanut Mounir täydellistä luottamusta, kahdella ensimmäisellä kierroksella La Liga, Munir olivat pelissä mahdollisuuksia, ja lopulta liittyi Valencia lainassa, ja hänen buyout lauseke on vain 12 miljoonaa euroa. Tämä Valencia on epäilemättä poimia bargain.

Paco ja Mounir voi toimia laituri ja keskustan asema riippumatta MSN jonkin niistä vamman, ne voivat korvata ulkonäköä. Ja verrattuna Paco, 21-vuotias Mounir olla nuorempi, mutta hän tuli La Masia tulla enemmän tuttuja Barcelona pelityyli, mutta myös Barcelonan pelaajien kanssa enemmän ymmärrystä. Tältä osin, jotta todella Paco osaksi Barcelona järjestelmään aikaisemmin, on vielä pitkä tie kuljettavana. Olkaamme ostaa Osta Jalkapallo Paidat tukea hyvän joukkueen!