1 Followers
24 Following
jalkapallo2

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

Manchester City 16/17 pois paita ja NIKE vapautetaan

Manchester City ja Nike on käynnistänyt 2016-17 kausi, ja rohkea Jersey.Manchester City jalkapallo pelipaita 2016/17 on Almeida musta punaisella yksityiskohdat ja keltainen vilkkuu.

Työmehiläiset: Katso Manchester City aikaisemmin ja Manchesterin kuuluisasta kuvakkeet innoittamana musta ja punainen puku.

Hyönteiset ovat olleet alusta lähtien yhdeksännentoista vuosisadan, synonyymi Manchester United. Kun se oli ensimmäinen symbolisoi nopeaa kasvua kaupungin teollisen vallankumouksen aikana. Koska 1842 Manchester vaakuna esillä seitsemän työmehiläiset ja hyönteiset voivat yliarvioida kaupungin rakennuksia, siltoja, kevyet, ja se voidaan nähdä kaupungintalon lattiamosaiikki.

Koska nyökkäys väri katseenvangitsija raidallinen bee, New Jersey ainutlaatuinen musta runko ja punainen olkapäät ja hihat koristeltu elinvoimainen keltainen yksityiskohtia. Koko sarja Ekliptika, silmiinpistävin on paita ja shortsit, ja Nike Swoosh logo Etihad seuran harjanteelle.

Klubin harja, uutta 2016-17 ja ensimmäinen esillä paljasti hiljattain, että kotiin jersey uudelleen kuvitellut keltainen ja musta tien jersey - värimaailman herättää työmehiläiset, ja rintanappi immortalises muiden ikonin symboleja, kuten Manchester, Lancashire ja Manchester kaupan laiva punaisia ruusuja. Olkaamme ostaa Jalkapallo pelipaidat lapsillemme!

Manchester City jalkapallo pelipaita 2016/17