1 Followers
24 Following
jalkapallo2

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/17,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,jalkapallo paita painatuksella,jalkapallo paidat lapsille

Jalkapallo pelipaidat halvalla 2016/2017,halvat jalkapallo pelipaidat netistä,ostaa jalkapallopaitoja,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä.

Uusi MANCHESTER KAUPUNKIKOTI KIT 2016-17 myyntiin

Uusi Manchester City Kotipaita 2016/17 on myynnissä! Sisältävät Manchester alus, kolme jokien ja punainen ruusu Lancashire, uuden -merkin suunniteltu moderni alkuperäinen. Ensimmäistä kertaa, se sisältää myös Manchester Cityn perustamisvuoden 1894.

Sovelias Guardiola tunnetuimpia huomiota yksityiskohtiin, klubin uusi ottelu ja koulutus vaatteet on käytetty vain huipputason Nike AeroSwift teknologia on suunniteltu parantamaan liikkuvuutta, vähentää painoa ja vähentää häiriötekijöitä, jotka haittaavat suorituskykyä.

Uusi koti pakki yhdistyvät seuran perinteinen kaupunki sininen tummempi sininen yksityiskohtaisesti joka tekee vihjeitä väristä uuden harjanteen tekstiä ja leikata. Tämä merkitsee esteettinen päivityksen klubi, joka on sementillä itse keskuudessa Euroopan eliitin.

Kaksi kunnianosoituksia seuran myös neulotaan grafiikalla sana "kaupunki" Jalkapallo pelipaidat takana kaulus, ja sisäpuolella hihansuissa, "Est 1894" -toiminnon toinen muistutus klubin kerroksessa historia ja viite uuden merkin. Meidän kauppakeskus www.jalkapallo1617.com on paras kauppaan hakemaan laadukkaita MANCHESTER KAUPUNKIKOTI KIT 2016-17!

Manchester City Kotipaita 2016/17